Returnarea produselor

Returnarea produselor

Returnarea Produselor - Garanție 14 zile

Ne dorim să fiți pe deplin satisfăcuți de alegerea lenjeriilor noastre de pat premium! 

Dacă, din motive personale sau obiective, nu sunteți mulțumiți de produsele cumpărate, le puteți returna, primind înapoi contravaloarea comenzii.


Cheltuielile de returnarea produsului cad în sarcina cumpărătorului.


Produse care NU se returnează

Pilota și pernele nu se pot returna (politică valabilă doar în cazul achiziționării unui pachet complet), acestea fiind ambalate în vid.


Politica de retur

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând:

  • de la ziua intrării dv. sau a unei alte părți terţe, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor (în cazul unui contract de vânzare);
  • de la ziua intrării dv. sau a unei alte părți terţe, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a ultimului produs (în cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singură comandă şi livrate separat);
  • de la ziua intrării dv. sau a unei alte părți terţe, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a primului produs (în cazul unui contract pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată).


Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, prin e-mail la adresa: contact@e-lenjeriidepat.com și completând formularul de retur.


Formular Returnări